//Σεμινάριο Introduction to Coffee | 20-2-2018

Σεμινάριο Introduction to Coffee | 20-2-2018

Στην Caffe’ Luigi Academy, το εκπαιδευτικό όχημα του γνωστού ιταλικού οίκου espresso Caffe’ Luigi, η εκπαίδευση βρίσκεται στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας!!
Η Caffe’ Luigi Academy, προσφέρει μία σειρά από Πιστοποιημένα Σεμινάρια στα πρότυπα που έχει θέσει ο οργανισμός Speciality Coffee Association, για να εξασφαλίσει ότι η εκπαίδευση βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα και πληροί τα παγκόσμια πρότυπα που έχουν τεθεί απ’ αυτόν.

Σεμινάριο: Εισαγωγή στον καφέ (Introduction to Coffee)

Ημερομηνίες: Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2018

Διάρκεια: Μία ημέρα (10:00 – 18:00)

Εμπειρία: Δεν είναι απαραίτητη προηγούμενη εμπειρία

Μέγιστος Αριθμός Συμμετεχόντων: 10

Εκπαιδευτής: Νίκος Φιλιππής (Authorized SCA Trainer)

Περίληψη σεμιναρίου – Introduction to Coffee

• Ποικιλίες Arabica, Arabica Vs Robusta

• Μέθοδοι Επεξεργασίας και πως επηρεάζουν την γεύση του καφέ

• Άλεση – Με ποιο τρόπο η δόση και το μέγεθος του αλεσμένου καφέ, επηρεάζουν το σώμα και τη γεύση του espresso

• Cupping

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο επικοινωνήστε μαζί μας ΕΔΩ

Για περισσότερες πληροφορίες για τα σεμινάρια επισκεφτείτε: https://www.nikosfilippis.gr/seminars/

2018-08-08T20:09:07+02:00

Αφήστε ένα σχόλιο