BREW SKILLS INTERMEDIATE
Σεμινάριο
Στο σεμινάριο του Brewing Intermediate αναλύουμε τη θεωρία και την τεχνική που είναι απαραίτητες ώστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη μέθοδο της επιλογής σας. Το SCAE Brewing Intermediate Course έχει σχεδιαστεί για να αναπτύξει περαιτέρω την τεχνογνωσία και τις ικανότητες του εκπαιδευόμενου, εισάγοντας νέες τεχνικές και παραμέτρους.
Χρησιμοποιούμε τα Chemex, V60, Clever Dripper, Aeropress, Cafetiere, Syphon και αναζητούμε πάντα το επόμενο καλύτερο προϊόν.
Θα δουλέψουμε με κόσκινα τύπου Kruve για την εξέταση της κοκκομετρίας του αλεσμένου καφέ καθώς και με εργαστηριακά εξαρτήματα (διαθλασόμετρο) για μετρήσεις των επιθυμητών TDS (δύναμη του καφέ), στοχεύοντας στο τέλειο φλιτζάνι.
Διάρκεια μαθήματος/εξέτασης: 2 ημέρες
Ώρες: 6-8 με 2 διαλείμματα των 15 λεπτών
Συμμετέχοντες: έως 4 άτομα
Τρόπος διεξαγωγής σεμιναρίου:
Πρώτη ημέρα:
- Παράδοση θεωρίας
- Εκχυλίσεις με σκεύη
Δεύτερη ημέρα:
- Συνέχιση πρακτικών ασκήσεων
- Μετρήσεις
Σημείωση: Η διδακτέα ύλη αποστέλλεται και σε ηλεκτρονική μορφή. Για περισσότερες λεπτομέρειες ρωτήστε μας για το ηλεκτρονικό μας βιβλίο.
Τιμή: 400€ για μη μέλη
Αν ενδιαφέρεστε για προσωπικό σεμινάριο, οι τιμές αλλάζουν κατόπιν συνεννόησης με τον εκπαιδευτή.
Για ερωτήσεις & δήλωση συμμετοχής συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ή καλέστε στο 6932632056 :
ΒΙΒΛΙΟ
Το βιβλίο Brew Skills Intermediate περιέχει εμπλουτισμένο περιεχόμενο από τα κεφάλαια που διδάσκονται στο συγκεκριμένο μάθημα.
Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε βίντεο του σεμιναρίου αυτού