Introduction to Coffee2020-07-07T11:01:41+02:00

INTRODUCTION TO COFFEE 

Σεμινάριο

Το Introduction to Coffee είναι το ιδανικό σεμινάριο για άτομα νέα στη βιομηχανία του καφέ ή για τους λάτρεις του υπέροχου αυτού ροφήματος.

Στο σεμινάριο αναλύεται το ταξίδι του καφέ από τις ρίζες του στην Αιθιοπία έως και την τελική μορφή του ως εμπόρευμα και αγαθό, με εκατομμύρια θαυμαστές σε όλον τον κόσμο.

Εξετάζεται επίσης, όλη τη διαδικασία από την οποία περνάει ο καφές, τη συλλογή, το στέγνωμα (drying), το καβούρδισμα (roasting), την εκχύλιση (brewing) και την κατανάλωσή του.

Επιπλέον, στο σεμινάριο περιλαμβάνεται και «cupping test» ώστε να δοκιμάσετε τις διάφορες γεύσεις του καφέ.

Διάρκεια μαθήματος/εξέτασης: 1 μέρα

Ώρες μαθήματος: 6-8  με 2 διαλείμματα των 15 λεπτών

Συμμετέχοντες: 8-10 άτομα

Τροπος διεξαγωγής σεμιναρίου:

  • Παράδοση θεωρίας
  • Γραπτή εξέταση ερωτηματολογίου SCA
  • Cupping test

Σημείωση: Η διδακτέα ύλη αποστέλλεται και σε ηλεκτρονική μορφή. Για περισσότερες λεπτομέρειες ρωτήστε μας για το ηλεκτρονικό μας βιβλίο.

Τιμή: 160€ για μη μέλη

Για ερωτήσεις & δήλωση συμμετοχής συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα:

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΙΣ 13/07/2020. ΔΗΛΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ

ΒΙΒΛΙΟ

Το βιβλίο «Introduction to Coffee» περιέχει κεφάλαια που διδάσκονται στο συγκεκριμένο μάθημα, σε πιο εμπλουτισμένη μορφή.